نمک های پنهان
ساعت ٧:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱/۱٠  کلمات کلیدی: پرفشاری خون

وقتی صحبت از مصرف نمک در طول وعده های غذایی میشه، همه ما بلافاصله به یاد نمکدان میوفتیم و مقداری که روی غذا یا میوه یا هنگام صرف سالاد می پاشیم.غافل از آنکه ما از طریق بسیاری از مواد غذایی سدیم زیادی دریافت می کنیم.

عکس های زیر را ببینید و خودتان قضاوت کنید .............

 

غذاهای آماده  و سس هایی که برای طعم و زیبایی روی اونا استفاده میشه

 

 

 

 

 انواع دانه های بوداده مثل پسته شام و تخمه

و  میان وعده هایی مثل چیبس، پفک و ذرت بو داده

peanut

 

دانه های کنسروی مثل ذرت یا غذاهایی که به سرعت در دسترس ما قرار می گیرن مثل ذرت مکزیکی، فلافل و سمبوسه  

corn

 

بسته های سوپ های آماده یا سوپهایی که داخل رستورانها سرو میشن 

soap

 

 انواع سس ها ، آلوچه ، لواشک و .....

 

کورن فلکس ها که برای صبحانه معمولا استفاده میشن 

corn flex

 

 بسیاری از نوشیدنی ها که به صورت بطری یا قوطی خریداری می کنیم و یا حتی اونایی که در کافی شاپ ها  همراه انواع کیک ها میل می کنیم و با مزه شیرینی که دارن ما رو گول می زنن.

drinkable

 

و حتی داروها

drugs

 

 کافی است که به برچسب های مواد غذایی توجه بیشتری کنیم

سراغ غذاهای آماده نریم

و به رستوران هایی بریم که با درخواست ما بتونن غذای کم نمک رو برامون سرو کنن

چشمک